Read More
Uncategorized

Повеќе причини зошто не треба да продолжите со возење на зимски гуми во лето

Вонредната состојба во целиот свет поради COVID19 не треба да биде изговор за небезбедно возење! Бидејќи температурите на отворено постепено почнуваат да растат, време е да размислите повторно за менување на гумите од зимски во летни. Како и секоја...

Read more